Product Category

Baru

Kita Projects Latest

Sapa Wae

Shijiazhuang Huangdao Imp.Exp Co., ltd iku panyedhiya produk foil aluminium kualitas digunakake ing packaging lan construction lapangan. produk utama kita sing ditutupi aluminium foil; embossed aluminium foil, foil laminator, aluminium kluwarga foil, rambute foil, foil kapsul, foil Strip lan aluminium foil muter Jumbo kanggo macem-macem aplikasi.

Kanthi persediaan ageng lan prices unbeatable, kita wis gained posisi kita ing industri. Wiwit dhisikane asor kita ing 2012, kita wis musna cukup dawa. Lan kita ngerti sing kualitas produk punika crnerstone saka kaslametané ing masyarakat bisnis.