PET laminated Aluminium FoilforInsulated Flexible Duct

Data Technical:
aluminium foil laminator
1235-O
9 / 12um karo polyester
Digunakna kanggo laminasi karo fiberglass minangka alangi beluk, akustik lan maksud jampel

HVAC-terisolasi-Flexible-Duct-2-e1467368839700
/ Pet-laminated-aluminium-foilforinsulated-fleksibel-pipa /

Fitur:
• banget uap penyebaran Resistance,
• Gampang kanggo ngresiki lan njaga
• Class 0 Klasifikasi geni kanggo bs 476 part 6 & 7
• Awet lan dhuwur resistance kanggo planggaran mechanical