Kintunan kanggo Eropah

Data Technical:
aluminium foil
1235-O
6/9/15 / 37um kanggo laminasi
laminasi karo film plastik kanggo packaging industri

Fitur:
• banget uap penyebaran Resistance,
• Gampang kanggo ngresiki lan njaga
• Class 0 Klasifikasi geni kanggo bs 476 part 6 & 7
• Awet lan dhuwur resistance kanggo planggaran mechanical

fh21
/ Kintunan-kanggo-europe /