Kintunan kanggo Korea

Data Technical:
aluminium foil karo lacquer
1235-O
42um karo VMCH nutupi
Digunakna kanggo sealing panas karo materi PVC

zcm
1

Fitur:

• banget uap penyebaran Resistance,

• Gampang kanggo ngresiki lan njaga

• Class 0 Klasifikasi geni kanggo bs 476 part 6 & 7

• Awet lan dhuwur resistance kanggo planggaran mechanical