Kintunan sisih wétan Tengah

Data Technical:
aluminium foil karo lacquer lan embossment
8011-H22
60um karo lacquer
Digunakna kanggo pangayoman saka saluran HVAC

W Und ME
Iran 1

Fitur:
• banget uap penyebaran Resistance,
• Gampang kanggo ngresiki lan njaga
• Class 0 Klasifikasi geni kanggo bs 476 part 6 & 7
• Awet lan dhuwur resistance kanggo planggaran mechanical