Product Category

Нови пристигнувања

Нашите Најнови проекти

Кои сме ние

Shijiazhuang Huangdao Imp.Exp копродукции, Ltd е снабдувач на производи фолија квалитет на алуминиум се користи во области на пакувањето и градежништвото. Нашите главни производи се обложени со алуминиумска фолија; врежана алуминиумска фолија, фолија Laminator, домаќинство алуминиумска фолија, косата фолија, капсула фолија, фолија лента и алуминиумска фолија Џамбо тек за различни апликации.

Со огромни залихи и непобедлива цени, имаме стекнато нашата позиција во оваа индустрија. Од нашите скромни почетоци во 2012 година, ние се качил прилично долг пат. И знаеме дека квалитетот на производот е crnerstone за опстанок во бизнис заедницата.