Испорака во Европа

Технички податоци:
алуминиумска фолија
1235-O
6/9/15 / 37um за каширане
ламинат со пластична фолија за индустриско пакување

Карактеристики:
• Одлична дифузија на водена пареа отпор,
• Лесно за чистење и одржување
• Класа 0 Класификација да БС 476 Дел 6 и 7
• Трајни и висока отпорност на механички оштетувања

fh21
/ Пратка-to-Европа /