Dërgesë në Evropë

Dhënat teknike:
varaku alumini
1235-O
6/9 / 15 / 37um për petëzim
laminuar me film plastike për paketim industrial

Features:
• Excellent avullit të ujit përhapjes rezistencë,
• lehtë për të pastruar dhe për të ruajtur
• Klasa 0 klasifikimin e zjarrit të BS 476 Pjesa 6 & 7
• rezistencë të qëndrueshme dhe të lartë ndaj abuzimit mekanik

fh21
/ Dërgesë-to-europe /