Product Category

Arrivals anyar

Kami Projects panganyarna

Saha Urang Dupi

Shijiazhuang Huangdao Imp.Exp Co., LTD mangrupakeun panyadia produk foil aluminium kualitas dipaké dina bungkusan jeung konstruksi widang. produk utama urang téh coated aluminium foil; embossed aluminium foil, foil laminator, aluminium somah foil, bulu foil, foil kapsul, foil strip sarta aluminium foil roll jumbo pikeun sagala rupa aplikasi.

Kalawan inventory badag jeung harga unbeatable, kami geus miboga posisi urang di industri ieu. Kusabab beginnings hina urang taun 2012, urang geus Isro rada cara panjang. Sarta kami nyaho yen produk kualitas teh crnerstone tina survival di masarakat bisnis.