Kiriman ka Éropa

Data teknis:
aluminium foil
1235-O
6/9/15 / 37um pikeun lamination
Laminated kalawan pilem palastik pikeun bungkusan industri

Fitur:
• Alus Cai uap difusi Résistansi,
• Mudah pikeun ngabersihan jeung mertahankeun
• Kelas 0 klasifikasi seuneu mun BS 476 bagian 6 & 7
• awét sarta luhur lalawanan ka nyiksa mékanis

fh21
/ Kiriman-to-Éropa /